Суббота, 18.05.2024, 16:44
Главная
Регистрация
Вход
Мой сайт
Приветствую Вас Гость | RSS
Категории раздела
Боевик [116]
Приключения [100]
Фантастика [49]
3gp Films [216]
Комедия [65]
Игры PC [400]
Сериалы [88]
Ужасы [52]
Мини-чат
500
Наш опрос
Как вам наш новый шаблон?
Всего ответов: 77
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Главная » 2009 » Апрель » 16

</P>

Негритянський квартал... Банда молодих ніггерів без гроша в кишені промишляють дрібними крадіжками. Випадок зводить їх з невеликою скринькою золота. Скринька виявилася дивною - Золото не убувало, не дивлячись на витрати банди. Почалося веселе безтурботне життя... поки не знайшовся Господар цього золота Негритянський квартал... Банда молодих ніггерів без гроша в кишені промишляють дрібними крадіжками. Випадок зводить їх з невеликою скринькою золота. Скринька виявилася дивною - Золото не убувало, не дивлячись на витрати банди. Почалося веселе безтурботне життя... поки не знайшовся Господар цього золота Негритянський квартал... Банда молодих ніггерів без гроша в кишені промишляють дрібними крадіжками. Випадок зводить їх з невеликою скринькою золота. Скринька виявилася дивною - Золото не убувало, не дивлячись на витрати банди. Почал ... Читать дальше »

Категория: Приключения | Просмотров: 610 | Добавил: wollfs | Дата: 16.04.2009 | Комментарии (0)

Телевізійний ведучий прогнозу погоди Фил Конорс потрапляє в пастку. Некий невблаганний рок змушує його знову і знову пережити один і той же день його життя, коли він потрапляє в маленький гордок на свято дня погоди - День бабака. І саме веселе - що він вільний кожен раз міняти свою поведінку і, відповідно, картину життя. Ніхто з інших героїв Телевізійний ведучий прогнозу погоди Фил Конорс потрапляє в пастку. Некий невблаганний рок змушує його знову і знову пережити один і той же день його життя, коли він потрапляє в маленький гордок на свято дня погоди - День бабака. І саме веселе - що він вільний кожен раз міняти свою поведінку і, відповідно, картину життя. Ніхто з інших героїв Телевізійний ведучий прогнозу погоди Фил Конорс потрапляє в пастку. Некий невблаганний рок змушує його знову і знову пережити один і той же день його життя, коли він потрапляє в маленький гор ... Читать дальше »

Категория: Приключения | Просмотров: 549 | Добавил: wollfs | Дата: 16.04.2009 | Комментарии (0)

Літо 1966 року. Всю Англію охоплює лихоманка Кубка Світу по футболу. Для 12-річного Берні наближається день, коли він стане справжньою людиною. Берні – єврей, і цього року його чекає ритуал барміцва. Проте сім'ї Берні не до цього – їх зараз більше хвилює власний бізнес, і старший син. Для Берні, як і для команди Англії літо 1966 може стати

Літо 1966 року. Всю Англію охоплює лихоманка Кубка Світу по футболу. Для 12-річного Берні наближається день, коли він стане справжньою людиною. Берні – єврей, і цього року його чекає ритуал барміцва. Проте сім'ї Берні не до цього – їх зараз більше хвилює власний бізнес, і старший син. Для Берні, як і для команди Англії літо 1966 може статиЛіто 1966 року. Всю Англію охоплює лихоманка Кубка Світу по футболу. Для 12-річного Берні наближається день, коли він стане справжньою людиною. Берні – єврей, і цього року його чекає рит ... Читать дальше »

Категория: Приключения | Просмотров: 629 | Добавил: wollfs | Дата: 16.04.2009 | Комментарии (2)

Проверка при получении. Полиграфия

Для того, щоб врятувати Землю і всіх її жителів від загрози знищення, міжгалактичну Раду Безпеки, очолену королевою Метафой звертається за допомогою до членів команди космічного шатла "Сюрприз", котрий як завжди знаходиться, десь далеко, в глибинах необьятного космосу... Команда вимушена негайно відгукнутися на заклик планети і

Для того, щоб врятувати Землю і всіх її жителів від загрози знищення, міжгалактичну Раду Безпеки, очолену королевою Метафой звертається за допомогою до членів команди космічного шатла "Сюрприз", котрий як завжди знаходиться, десь далеко, в глибинах необьятного космосу... Команда вимушена негайно відгукнутися на заклик планети і Для того, щоб врятувати Землю і всіх її жителів від загрози знищення, міжгалактичну Раду Безпеки, очолену королевою Метафой звертається за допомогою до членів команди к ... Читать дальше »

Категория: Приключения | Просмотров: 498 | Добавил: wollfs | Дата: 16.04.2009 | Комментарии (0)

Доставка на следующий день. Проверка при получении. Полиграфия.

Юний Джим Хоукінс вирушає на пошуки таємничої Планети Скарбів в компанії справжніх космічних піратів. Під керівництвом корабельного кока, кіборга Джона Сільвера, він стає умілим «космоплавцем» і не раз рятує космічний галеон від найсерйозніших небезпек: чорних дір, вибухів найновіших і космічних штормів. Але головне випробування очікує юного Юний Джим Хоукінс вирушає на пошуки таємничої Планети Скарбів в компанії справжніх космічних піратів. Під керівництвом корабельного кока, кіборга Джона Сільвера, він стає умілим «космоплавцем» і не раз рятує космічний галеон від найсерйозніших небезпек: чорних дір, вибухів найновіших і космічних штормів. Але головне випробування очікує юного Юний Джим Хоукінс вирушає на пошуки таємничої Планети Скарбів в компанії справжніх космічних піратів. Під керівництво ... Читать дальше »

Категория: Приключения | Просмотров: 548 | Добавил: wollfs | Дата: 16.04.2009 | Комментарии (0)

Людство зітхнуло вільніше. У епічній міжзоряній війні з расою злісних інсектоїдов з глибин космосу явно настав перелом. Сили Земної Федерациі всюди переходять в контрнаступ, відчищаючи від жуків одну систему за іншою. Але розслаблятися рано! Жахливі тварюки не втрачали часу і підготували грунт для потужного у контр-удару. Тепер у них є нова біологічна зброя, здатна знищити плоди перемог землян. І першим його удар прийме на себе невеликий загін Зоряного Десанту, тримаючий оборону на найпереднішому краю галактичного фронту. Ось він, момент істини, коли від мужності, доблесті, стійкості і хитрості жменьки героїв залежатиме доля всієї Федерації, всього людства!Людство зітхнуло вільніше. У епічній міжзоряній війні з расою злісних інсектоїдов з глибин космосу явно настав перелом. Сили Земної Федерациі всюди переходять в контрнаступ, відчищаючи від жуків одну систему за інш ... Читать дальше »

Категория: Приключения | Просмотров: 608 | Добавил: wollfs | Дата: 16.04.2009 | Комментарии (0)

Століттями вампіри і перевертні ведуть нещадну війну, невидиму людському погляду. Безстрашна Селіна, воїн-вампір, щоночі винищує перевертнів, ваблена неутамованою спрагою помсти. Її клан упевнений, що вампірам удалося взяти верх над заклятими ворогами, але Селіна підозрює, що у перевертнів є таємний план, що обіцяє загибель її роду. В центрі Століттями вампіри і перевертні ведуть нещадну війну, невидиму людському погляду. Безстрашна Селіна, воїн-вампір, щоночі винищує перевертнів, ваблена неутамованою спрагою помсти. Її клан упевнений, що вампірам удалося взяти верх над заклятими ворогами, але Селіна підозрює, що у перевертнів є таємний план, що обіцяє загибель її роду. В центрі Століттями вампіри і перевертні ведуть нещадну війну, невидиму людському погляду. Безстрашна Селіна, воїн-вампір, щоночі винищує перевертнів, ваблена неутамованою спрагою помсти. Її клан ... Читать дальше »

Категория: Фантастика | Просмотров: 609 | Добавил: wollfs | Дата: 16.04.2009 | Комментарии (0)

2021 рік - глобальне вторгнення інопланетян, спустошило цілу планету. На Філіппінах група людей, що залишилися в живих, намагаючись вижити, організовує таємний притулок під назвою "Параїсо". Колишній військовий, полковник Крісвал Самієнто стає їх лідером і організовує боротьбу із загарбниками, б'ючись проти мутантів і інопланетян. Щоб виграти їм необхідна потужна зброя. Із залишків машин і військової техніки вони створюють роботів. На тлі цієї війни на виживання, любов і віра стають найсильнішою зброєю людей

2021 рік - глобальне вторгнення інопланетян, спустошило цілу планету. На Філіппінах група людей, що залишилися в живих, намагаючись вижити, організовує таємний притулок під назвою "Параїсо". Колишній військовий, полковник Крісвал Самієнто стає їх лідером і організовує боротьбу із загарбниками, б'ючись проти мутантів і інопланетян. Щоб виграти їм необхід ... Читать дальше »

Категория: Фантастика | Просмотров: 644 | Добавил: wollfs | Дата: 16.04.2009 | Комментарии (0)

Північна Америка. 600 років до прибуття Колумба. Вікінги вторгаються на землі корінних жителів цих місць - індіанців. Після битви, хлопчик вікінгів залишається один і попадає в табір ворога. Його приймають у плем'я й виховують, як сина. Через 25 років герой знову зустрічається зі своїм раніше рідним народом, і наслідку цієї зустрічі виявляються Північна Америка. 600 років до прибуття Колумба. Вікінги вторгаються на землі корінних жителів цих місць - індіанців. Після битви, хлопчик вікінгів залишається один і попадає в табір ворога. Його приймають у плем'я й виховують, як сина. Через 25 років герой знову зустрічається зі своїм раніше рідним народом, і наслідку цієї зустрічі виявляються Північна Америка. 600 років до прибуття Колумба. Вікінги вторгаються на землі корінних жителів цих місць - індіанців. Після битви, хлопчик вікінгів залишається один і попадає в табір ворог ... Читать дальше »

Категория: Фантастика | Просмотров: 583 | Добавил: wollfs | Дата: 16.04.2009 | Комментарии (0)

Новые фильмы, новинки кино, кадры из фильмов, фото со съемок. Читайте на

Новые фильмы, новинки кино, кадры из фильмов, фото со съемок. Читайте наНовые фильмы, новинки кино, кадры из фильмов, фото со съемок. Читайте наНовые фильмы, новинки кино, кадры из фильмов, фото со съемок. Читайте наНовые фильмы, новинки кино, кадры из фильмов, фото со съемок. Читайте наНовые фильмы, новинки кино, кадры из фильмов, фото со съемок. Читайте наНовые фильмы, новинки кино, кадры из фильмов, фото со съемок. Читайте наНовые фильмы, новинки кино, кадры из фильмов, фото со съемок. Читайте наНовые фильмы, новинки кино, кадры из фильмов, фото со съемок. Читайте наНовые фильмы, новинки кино, кадры из фильмов, фото со съемок. Читайте наНовые фильмы, новинки кино, кадры из фильмов, фото со съемок. Читайте наНовые фильмы, новинки кино, кадры из фильмов, фото со съемок. Читайте наНовы ... Читать дальше »

Категория: Фантастика | Просмотров: 633 | Добавил: wollfs | Дата: 16.04.2009 | Комментарии (0)

Випадкова зустріч простодушного мешканця середнього заходу Джей Бі. (Джек Блек) і лобуря Кей Джі. (Кайл Гас) стає ключовою крапкою для початку їхньої дружби, у плодом якої є поява на світло рок-дуету Tenacіous D. Дуже незабаром друзі розуміють, що зробити свою групу самої популярної у світі - справа зовсім не таке простої, як це могло здатися на перший погляд. Але, не бажаючи занадто довго чекати цієї події, герої вирішують викрасти те, що як вони думають, повинне допомогти в досягненні бажаної мети - чарівний гітарний медіатор, що зберігається в музеї рок-н-ролу неподалік від їхнього рідного міста Випадкова зустріч простодушного мешканця середнього заходу Джей Бі. (Джек Блек) і лобуря Кей Джі. (Кайл Гас) стає ключовою крапкою для початку їхньої дружби, у плодом якої є поява на світло рок-дуету Tenacіous D. Дуже незабаром друзі розуміють, що зробити свою групу самої поп ... Читать дальше »

Категория: Фантастика | Просмотров: 646 | Добавил: wollfs | Дата: 16.04.2009 | Комментарии (0)

Данієль-молодий і успішний танцівник, карєра якого складається краще як ніколи. Одного разу під-час репетиції нового шоу Данієль виходить на вулицю за сигаретами і зникає...На 12 днів. Повертається додому і так же дивно, проте зовсім розбитою людиною. Виясняється, що Данієль став жертвою пограбування-полоненим трьох жінок, які ховали свої обличчя під масками. Прийшовши в себе в незнайомому домі, прикований до підлоги ланцюгами і наручниками, він стає жертвою збочення сексуальних втіх жінок. Вирвавшись на свободу і ледве не зійшовши з розуму, він вирішує, за будь яку ціну, знайти цих жінок і поквитатись з ними. Данієль-молодий і успішний танцівник, карєра якого складається краще як ніколи. Одного разу під-час репетиції нового шоу Данієль виходить на вулицю за сигаретами і зникає...На 12 днів. Повертається додому і так же дивно, проте зовсім розбитою людиною. Виясн ... Читать дальше »

Категория: Фантастика | Просмотров: 646 | Добавил: wollfs | Дата: 16.04.2009 | Комментарии (0)

Після того,як жителів далекого містечка в штаті Невада став безжалісно винищувати невидимий ворог, власник бару Хайрем Гаммер наймає найкращого стрілка на Дикому Заході на кличку Келлі-ЧОрна Рука, щоб той розправився зі своїми зловіщими істотами, які залишають поважного бізнесмена без прибутку! Потрібно зауважити, що містер Гаммер являється Після того,як жителів далекого містечка в штаті Невада став безжалісно винищувати невидимий ворог, власник бару Хайрем Гаммер наймає найкращого стрілка на Дикому Заході на кличку Келлі-ЧОрна Рука, щоб той розправився зі своїми зловіщими істотами, які залишають поважного бізнесмена без прибутку! Потрібно зауважити, що містер Гаммер являється Після того,як жителів далекого містечка в штаті Невада став безжалісно винищувати невидимий ворог, власник бару Хайрем Гаммер наймає найкращого стрілка на Дикому Заході на кличку Келлі-ЧОрн ... Читать дальше »

Категория: Сериалы | Просмотров: 545 | Добавил: wollfs | Дата: 16.04.2009 | Комментарии (0)

Поиск
Календарь
«  Апрель 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Архив записей
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz

  • | Copyright MyCorp © 2024 | |