Суббота, 18.05.2024, 13:39
Главная
Регистрация
Вход
Мой сайт
Приветствую Вас Гость | RSS
Категории раздела
Боевик [116]
Приключения [100]
Фантастика [49]
3gp Films [216]
Комедия [65]
Игры PC [400]
Сериалы [88]
Ужасы [52]
Мини-чат
500
Наш опрос
Как вам наш новый шаблон?
Всего ответов: 77
Статистика

Онлайн всего: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Главная » 2010 » Январь » 30 » X-COM: Terror from the Deep
10:15
X-COM: Terror from the Deep
 
Typ hry:
Stratégia
Veľkosť:
4706 kB
Výrobca:
MicroProse Soft., Inc.
Rok vydania:
1995
Počet stiahnutí:
28131x
BOG hodnotenie:
85%
 
Dejavu. Takto by som charakterizoval toto druhé pokračovanie legendárnej ťahovej stratégie Ufo E.U. Tento diel je nachlp rovnaký ako jeho predchodca až mám niekedy pocit, že by sa skôr malo jednať o datadisk, než o volné pokračovanie. A o čo v tejto hre vlasťne ide?

Po zničení mimozemskej základne na marse bol vystrelený prúd akejsi energie k planéte zem, ktorý aktivoval počítače v jednej niekoľko tísíc rokov starej vesmírnej lodi ktorá začala rozmrazovať kriogenicky zmrazenú mimozemskú háveť a tí následne celých 50 rokov zhromaždovali prostriedky a klonovali, a začali s infiltráciou planéty. A vzhľadom k tomu, že len jedna jediná organizácia sa v tomto fachu vyzná, tak holt musí znova riešiť mimozemský problém. Áno je to X-com. Tentoraz už nepriatelia neútočia zo vzduchu ale naopak s chladných, temných, zemských morí a oceánov.

Čo sa týka hry samotnej nie je o čo stáť, pretože systém hrania je až hanebne rovanký s minulím dielom. Všetky stavby, všetok vaš ponorkový park všetky zbrane a vybavenie je úplne rovnaké s predošlým dielom, len boli upravené na prácu pod vodou.

Čo sa týka grafickej úpravy je to Des. Všade samá slabo modrá, trocu žltej, trochu zelenej. Nudné fádne až priam deprimujúce. Dokonca aj glóbus stratil svoju farebnú pestrosť a nádherne zafarbené kontinenty s púšťami, horami a rozľahlímy planinami, vystriedal glóbus s modrými vodnými plochami a žltými fľakmi tváriacimi sa ako kontinenti. Čo sa týka grafiky postavičiek... tam by som pochválil asi jedine tak grafiku zverinca ktorí máte za úlohu zlikvidovať.

Hudba a zvukové efekty sú o poznanie lepšie a lepšie aj podtrhujú danú atmosféru Inteligencia vašich nepriateľov zas naopak o poznanie stúpla. Už sa nesprávajú ako banda tupých,krivých, slepých panákov. Sú inteligentný, navzájom sa krijú a ich presnosť strelby a schopnosť reagovať je tiež niekedy dosť o nervy. Takže musíte dosť premýšalť a snažiť sa zvoliť čo najlepšiu taktiku. Bohužial ani mimíci neprešli okrem vizáže žiadnými zmenami. Hrateľnosť je rovnaká s predošlým dielom takže o nej nebudem nič písať. Interface je rovnaký, pribudla len možnosť zálohovať časové jednotky na pokľaknutie.

Čo sa týka príbehu, je svojim spôsobom originálny a narozdiel od minula viac prepracovaný a vlastne celá Ufopédia má taký viac odborný vedecký ráz.

Výzkum a vývoj bol v hre viac zkomplikovaný, teda hlavne výskum, kde už nestačí len nejaký mimozemský artefakt nájsť, ale musíte chytiť aj určitý tym mimozemšťana ( buďto živého alebo mŕtveho) aby bolo vôbec možné daný artefakt preskúmať a následne aj vyrobiť. Tak isto ani fincovanie neprešlo obzvláštnymi zmenami, len na miesto jednotlivých štátov sa na zemi sformovali akési únie a rôzne spoločenstvá národov alebo čo.

To je asi tak všetko. X-com TTD je dobrá hra ale pri jej hraní podľa mňa dostane pocit, že toto som už niekedy hral ale zdalo sa mi že to malo lepšiu grafiku.

Plusy:
  + Originálny príbeh
  + Hudba, zvukové efekty
  + Inteligencia postáv

Mínusy:
  − Grafika
  − Postupom času ohraný Ewergreen
 
 
 
 
Категория: Игры PC | Просмотров: 542 | Добавил: wollfs | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]
Поиск
Календарь
«  Январь 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей
Друзья сайта
  • Официальный блог
  • Сообщество uCoz
  • FAQ по системе
  • Инструкции для uCoz

  • | Copyright MyCorp © 2024 | |